Webshop

Webshop

VÅRA SERIEVERK SÄLJS genom våra representanter ute i landet. Önskas mer info om priser, delbetalningsmöjligheter eller har Du frågor som rör våra bokserier, klicka på länken  nedan och fyll i formuläret, så kontaktar vi Dig.

I WEBSHOPEN erbjuds endast kompletterande böcker. Du kan beställa äldre årsböcker, t.o.m. 2008. Våra årsböcker i webshopen finns endast i ett högst begränsat antal, många årgångar är sedan länge slutsålda.

Vid beställning av nyare årsböcker, kontakta kundservice direkt för pris och betalningsvillkor. 


aha atlas

AHA VÄRLDSATLAS är en gedigen atlas inbunden i skinnmaterial, med alla världens kartor utförligt presenterade. Den är helt i färg med över 300 sidor, fullspäckat med fakta och ett sökregister som gör det enkelt att hitta just den plats du söker. Formatet är 240x330 mm.

Pris: 265.00 SEK
(exkl. moms: 250.00)


Malmö med Ohms ögon

OTTO OHM VAR inte en fotograf – det var flera i en familj av fotografer som tillsammans dokumenterade Malmö och stadens invånare från 1883 till 1960. Malmö med Ohms ögon är berättelsen om fotograferna som arbetade i firman Fotoatelier Otto Ohm och om staden Malmös utveckling, sedd och bevarad genom deras kameraobjektiv. Ohms fantastiska svartvita bilder från fotografins allra tidigaste år bjuder på en historisk resa till en annorlunda tid men ändå inte så väldigt långt tillbaka...

Pris: 195.00 SEK
(exkl. moms: 183.96)


Aktuellt

AKTUELLT UTKOM REDAN 1960. I våra Aktuellt finns årets alla viktigaste händelser i kronologisk ordning. Människor, platser, dramatiska händelser, stora och små nyheter, in- och utrikes, kultur, politik, teknik och sport; här finns något för alla. Aktuellt löper från oktober-september.

Pris: 700.00 SEK
(exkl. moms: 660.38)


Horisont

DEN FÖRSTA HORISONT utkom 1971 och var den första av årsböckerna som innehöll kalenderåret från januari till december. I våra årsböcker finns årets alla viktigaste händelser samlade i kronologisk ordning. Utförliga register som gör det enkelt och snabbt att söka.

Pris: 700.00 SEK
(exkl.moms: 660.38)


Respons

RESPONS PUBLICERADES 1996 för första gången och har alltså funnits i mer än 20 år. Människor, platser, dramatiska händelser, kultur, politik, teknik, sport, stora och små nyheter – i våra årsböcker finns årets alla viktigaste händelser i kronologisk ordning. I Respons årsbok finns dessutom en statistikdel samt en alfabetisk del med aktuella ord, ämnen och företeelser under året.

Pris: 700.00 SEK
(exkl. moms: 660.38)